събота, 7 юли 2012 г.

Специален часовник за плувци само за $150


часовник Garmin-Swim
Така изглеждат часовниците от новата колекция Garmin Swim 

Kомпанията Garmin, която е световен лидер в производството на GPS-устройства, реши да  добави нов, напълно различен продукт в колекцията си от фитнес часовници. Това е часовник от колекцията Garmin Swim и е предназначен за всички, които искат да подобрят своите плувни умения. Часовникът има голяма функционалност, която определено предоставя много за скромните $150. Част от функциите, които предоставя новият часовник са: засича изминатото разстояние, времето за тази дистанция, средна скорост, и още много подробности, които да ви помогнат за една още по-добра тренировка. Ако желаете всичко това може да се качва в интернет и да ви се води лична статистика, за да можете да следите своите резултати и да може реално да видите напредъка си в тренировките. Информацията за вашите тренировки се съхранява чрез уникалната услуга, предоставена от компанията -  Garmin Conect. Необходимо е само да свържете часовника и компютъра си компютър чрез USB ANT Stick. След това Garmin Swim сам ще качва данните. Доста удобно, нали?



Едно от най-хубавите неща на тези часовници е, че не се различават по нищо от обикновените. и може съвсем спокойно да се използва и в ежедневието. Може да го свържем с уникален спортен автомобил, който ви носи удоволствие на пистата, но позволява и да карате децата на училище с него. Но нека разгледаме и по-детайлно неговата основна функция и сила - тренировките по плуване. Swim има цели шест бутона, с които управлявате всичко функции, които предлага: показване часа, управление на хронометъра и задаване на тренировъчен режим, превключване между различните опции на менюто. Вероятно всеки потребител би бил леко затруднен докато свикне с всички функции на часовника и докато се научи да си борави с менюто, но за щастие от компанията са измислили доста полезни апликации до бутоните, които да ви улеснят.

Задължително е преди да влезете във водата да зададете размера на басейна и стилът ви на плуване. Часовника има за задача да следи всичко останало. Таймерът дори може да отчита и продължителността на почивките, които правите.


Всички екстри, които предлага новият часовник, не са се отразили сериозно на батерията и та издържа поне година, уверяват от компанията.


Информацията и ревюто на часовника е предоставено от технологичния блог Engadget.

Няма коментари:

Публикуване на коментар