сряда, 1 август 2012 г.

Купуване на часовник от онлайн магазин - част 2


Когато търсите фини часовниците трябва да сте наясно с историята и изработка, която е заложена в тези миниатюрни устройства Важен елемент са и функциите, които предлагат. Ако са прекалено много, буквално могат да съсипят един фин и изчистен часовник. Затова е много важно да решите кичозен или обикновен часовник искате. Решете какъв е вашият стил и действайте. Винаги всичко се свежда до три основни елемента - визия, функционалност и цена. Историята на мерката и самата марка също са много важни за представителността, но това пак зависи от човека и на кое ще даде най-голям преоритед.

Стъпка 3: Заложете на сигурно и не разчитайте на случайности и късмет

В този момент вече вероятно сте решили какъв часовник искате - като външен вид, функционалност и т.н. Ето още няколко съвета...

Случаят, когато разчитате на метален корпус, който обгръща вътрешните части на часовника. Задължително трябва да сте сигурни, че това е неръждаема стомана или някакъв друг надежден метал, който няма да наложи захвърлятнето на часовника след година-две. Също така трябва да сте сигурни в механизма, задвижващ всичко.

Добре мислете, каква верижка искате, Дали да е метална, или кожена, Дали да има вид на гривна и всякакви подобни въпроси. Всеки материал има предимства и недостатъци, но всичко зависи от вас. Помислете най-напред за вашето удобство и вземете това, което най ще ви приляга.

Металните верижки са водоустойчиви и издръжливи, но са тежки и често не прилягат на тоалета.
Кожена каишка не е толкова устойчиви на вода като метал, но по-лесно да се заменя и може лесно да се стилизира.
Гумена каишка е водоустойчив, но не като естетически привлекателна, като метал или кожа.
Каишка от плат може също да е привлекателна и добър избор, но това пак зависи от човека.


Купуването на часовници онлайн не може да бъде детска игра. Иска се много планиране и сигурност за да сте доволни и да не изгубите пари. Това бяха няколко прости съвета. Друга полезна информация е, да пазите разписката за доставка и бележката за плащането. Не забравяйте да проверите и гаранцията. Препоръчително е да пазарувате от големи онлайн магазини, които ви гарантират сигурност и също така да залагате на по-известните марки часовници.

Няма коментари:

Публикуване на коментар